Haber

Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat projelerini tanıttı. Tanım

Beşiktaş Kulübü’nün 3 Aralık’ta yapacağı olağanüstü genel kurul toplantısı öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini tanıttı.

Siyah beyazlı taraftarlar, Volkswagen Arena’da ‘Beşiktaş’ın Yolu’ adlı tanıtım toplantısına katıldı.

Onursal lider Süleyman Seba’nın borçsuz bir kulüpten ayrıldığını belirten Arat, “Geçtiğimiz 3 ayın özeti olarak 22 Ağustos’ta camiama şunu söyledik: ‘Hemen genel kurul yapın, bir tanesini bile boşa harcayacak vaktimiz yok’ gün.’ 28 Ağustos’ta çağrıma cevap vermek için bir basın toplantısı düzenledik.” 45 gün sonra ‘olağanüstü genel kurul yapacağız’ denildi. 6 Ekim’de tarih 17 Aralık olarak belirlendi. Bir gün bile kaybetmenin kayıp olacağını düşünsek de bazı baskılardan dolayı tarih 3 Aralık olarak değiştirildi. Bu karar alındığında teknik direktörümüz yoktu ve 9 maç oynanmıştı. “Olmuştu. Seçim tarihi açıklandığında kimse istifa etmedi. Kulüplerde böyle bir gelenek yok. İstifa etmek zorundasınız. Lider, oynanacak derbi sonucunu bekledi, maç kötü çıkınca kararını verdi” Lider olmayacağını söyledi. Başkan yardımcısı liderin kararını bekledi.” dedi.

“23 yıldır tek bir tapu bile alınamadı, tüm tapularımız çöpe gitti.”

Arat, Beşiktaş’ı tasarlayanların siyah-beyazlı kulübün kontrolünü ele geçirmeye çalıştıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Adayları makamlarına çağırdılar. Başkan yardımcılarından çekilmelerini istediler. 22 gün önce başka bir aday adaylığını açıkladı. Beşiktaş Avrupa’dan elendi ve milyonlarca euro kaybetti. Teknik direktör camiamızı rahatsız edecek açıklamalarda bulundu. değerli adayımız Rıza Çalımbay’la yönetim hazır bulunduğu sırada görüşeceğini söyledi. Adaylık başvurusunda bulunduk ancak kulüp bize bilgi vermedi. Yıllardır birbirini temize çıkarmaya çalışan yönetimler, Deloitte ve KPMG raporlarını gündeme koydu. Kasalar.Hepsi birbirinin hesabını sormak için geldiler, birbirlerini temize çıkardılar.Hukuk konseyi kuracağız, kanun ne gerektiriyorsa onu yapacağız.23 yıldır tek tapu alınamadığı için tüm tapularımız kaldırıldı. “Fulya’yı unutun” dedi. Beşiktaşlıların vicdanı Fulya’yı unutmayacaktır. 515 milyonluk bütçe aşımı davası kazanıldı, kulüp bu davaya itiraz ediyor. Bu para kulübe gidecek, böyle bir şey Türkiye’nin hiçbir yerinde olmaz. Dünya. Tüpraş’ın gelirleri yok oldu dedim. Hiç ses yoktu. Tam tersine hiçbir şey söyleyemediler. Bu, kalkıştan 23-25 ​​gün önce yapıldı. Bütün bu nedenlerden dolayı buradayım. Beşiktaş taraftarının Beşiktaş’ı yöneteceğini söyledim. 3 Aralık’tan sonra kimse Beşiktaş liderine parmak uzatamayacak. Bu seçim Beşiktaş’ın köprüden önceki son çıkışıdır. Üyeler kulübe kontrolsüz getirildi. Cumhurbaşkanı, ‘Ben gelen herkesi üye yaptım, nereden geldikleri önemli değil’ dedi. Bazı yöneticilerin ne yaptığını biliyoruz. Mayıs 2024’te camiamız tehlike altında. Bazı yöneticilerin üyelik kayıtlarını ve tek derdi Beşiktaş olan derneklerini suistimal ederek oylarını pazarladıkları, çıkarılacak bir derstir. Kimse Beşiktaş taraftarına kime oy vereceğini dikte edemez. Beşiktaş bağımsızdır. Beşiktaş’ı birlikte özgürleştirelim ve köklerimize dönelim. Bu seçim Beşiktaş’ın tercihidir, kimse karışmasın. Kimse kimseden izin beklemesin. Gözlerinin içine bakıp bu yolculuğa çıktığımda içimdeki inancı anlatmak isterim. Bu kulüp terörün eline geçmesini engellemek için bizi göreve çağıran şehitlerimiz, gazilerimiz, Erdem Bey, Baba Hakkı ve Süleyman Seba Bey’in bize emanetidir. Beşiktaş’ı dünyanın en kurumsal kulüplerinden biri haline getireceğimizin sözünü verdik. “Bizim yürüdüğümüz yol Beşiktaş taraftarının yoludur.”

“Avrupa kulüpleri başta olmak üzere önemli kulüplerle bağlantılar kuracağız.”

Projelerini anlatan Arat, Beşiktaş’ın geleneklerinin kaybolduğunu belirterek, futbol takımıyla ilgili planlarını ise şöyle anlattı:

“Sayın Seba, kulüpten borçsuz ve kasadaki parayla ayrıldı. Kulübün prestiji, kültürü ve gelenekleri ortadan kalktı ve yöneticilerin yönettiği sistem geldi. Üç büyük kulüp bir araya gelince, başkanların önderliğinde buluşurlardı. Süleyman Seba.Beşiktaş Kulübü’nde kararlar alındı.Parası yoktu ama büyük bir itibarı vardı.Rıdvan, Serdar ve Emirhan 10 milyon euro karşılığında yurt dışına çıktı.Serdar’ın Braga’daki piyasa fiyatı 40 milyon euro oldu.Yerlerine gelen oyuncu 90 dakika bile oynamadı.Bu kulübü yöneticilere teslim etmeyeceğiz.Necip Uysal bizim evladımız.2004 yılında 12 yaşındayken özsermaye sporcusu oldu.2009’dan bu yana 44 oyuncu liberoya alındı. Necip’in oynadığı, Necip’in bir tek kaleci bile oynamadığı defans pozisyonları. Harcadılar, harcadılar ama Necip’in yerini kimse tutamadı. Herkes futbol takımını soruyor. Başta Avrupa kulüpleri olmak üzere değerli kulüplerle ilişkiler kuracağız. Onlarla iletişime geçin. Biz de içinde olacağız. Beşiktaş’ın kendi spor verilerini depolayacağı bir sistem kuracağız. 14 yaşındaki çocukları alıp gidemeyecekler. Beşiktaş’ın 120 yıllık gücüne ve itibarına yakışan bir transfer yapacağız. Futbol takımımızın tamamına hizmet edecek sportif performans birimi kuracağız. Beşiktaş altyapı sistemini Avrupa standartlarına göre yeniden planlayacağız. Türkiye’nin her yerinde futbol okulları kuracağız ve bu okullarda turnuvalar düzenleyeceğiz. “Aralarındaki yıldızları kazanacağız.”

Tüpraş Stadı’nda akustik sorun yaşandığını belirten Arat, “Stadımızda gerekli çatı değişikliğini yaparak akustik sorununu çözeceğiz. Kale arkası tribününü değiştirerek kapasitesini yüzde 80 artıracağız.” UEFA normlarına uygun olarak stadımıza efsaneler tribünü kuracağız. Maça efsanelerimiz gelecek.” söz konusu.

Beşiktaş’ın medya ve iletişim anlamında eksiklikleri olduğunu belirten Arat, “Beşiktaş’ın kurumsal medyası yok. Kendi taraftarıyla iletişim kurmuyor. Kulübe değil menajere bağlı medyayla iletişim kuruyor. Biz de dahil edeceğiz.” Kulübün iletişim medyasında Beşiktaş’ın kurumsal medyası. Dijital medyada rakiplerimizi geride bırakacağız. Herkes.” “BJK TV’yi merak ediyor. 7/24 açık olacak bir dijital TV kuracağız. Beşiktaş medyasının özgün yapımlarını dünyaya satarak gelir elde edeceğiz. Beşiktaş’ın hakkını gasp edenlerden hesap soracak bir yönetim olacağız.” dedi.

“Beşiktaş’ın borcunu 4,5 yılda ödeyeceğiz”

Siyah beyazlıların dijitalleşme konusunda geride kaldığını, gelir getirecek bir uygulama yapılacağını söyleyen Hasan Arat, şunları söyledi:

“Yeni gelir kalemleri yaratmak için acil çözümlere ihtiyaç var. Beşiktaş taraftarına özel dijital cüzdan ve kredi kartı içeren sadakat programını hayata geçireceğiz. Yeni doğan bebeğimize Beşiktaş kartı verilecek. Burada biriken hesapla, Büyüdüğünde kulübümüze üye olacak.Kartal Yuvaları, kafe ve restoranlarda Beşiktaş puanları kazanacak.Üyelik aidatları ve kurumsal ödemelerin yanı sıra, birleşim İstanbul Kart’a puan aktarabilecek. Beşiktaş yatırım fonu. Beşiktaş girişim sermayesi fonu kuracağız. Beşiktaş bireysel emeklilik fonu kuracağız. Beşiktaş uygulaması sayesinde insanlar özel koşullarla kredi kullanabilecek. Dünyayla prensip anlaşmasına gireceğiz. Önde gelen bankalar ve yönetim şirketleri geldik.Kazanılan puanlar jetona dönüşecek.Beşiktaş uygulaması ile boş kontenjanları doldurabilirsiniz. Son dakika satılabilir. Kadınlara ve çocuklara farklı fırsatlar sunacağız. Üniversite öğrencilerine maddi kolaylık sağlayacağız. Bu dijital proje Beşiktaş’a yılda 25 milyon dolar kazandıracak. Yönetimimizde Türkiye’nin en yetkin finans yöneticileri var. Bu proje onlarla hazırlandı. Bu yöneticiler ve sizlerin desteğiyle Beşiktaş’ın borcunu 4,5 yılda ödeyeceğiz. Beşiktaş Junior Club sayesinde bebekler kongre üyesi olacak ve geleceğin yüz bin kongre üyesini yetiştireceğiz.”

“Kimseye sormadan plazayı kiraya veriyorlardı. Biz bunu engelledik.”

Gayrimenkulle ilgili planlarını anlatan Arat, “Tesislerimiz bakımsız. Beşiktaşlılar emlakla ilgili sorunları bilmiyor. Beşiktaş Plaza nerede diye soruyorum pek çok kişi bilmiyor. Bilmeyenler var. Süleyman Seba’nın yaşadığı ofis. Akaretler’e taşıyacağız dediğimde plazalara taşıyacağız.” Düşündüler. Bugün kimseye sormadan plazayı kiraya veriyorlar. Biz buna engel olduk. Geldikten sonra KURBANLIK dönemlerini sonlandıracağız. Biz Beşiktaş taraftarı bize yeteriz. Beşiktaş’ın geleceği için gayrimenkul yatırımları yapacağız. Bu fon gayrimenkul geliştirecek ve her taraftar yeteneğine göre katılabilecek. Girişim sermayesi yatırım fonu ile “Taraftarlarımız şirketlere öncülük edecek ve ortak olacak. Biz bu şirketleri Beşiktaş’ın gücüyle büyüteceğiz.” dedi.

Kulübün Akaretler’deki plazaları rezidansa dönüştüreceğini belirten Arat, Fulya’daki Şan Ökten Tesisleri’nin yeniden yapılacağını, Akatlar’daki basketbol salonunu yıkıp yenisini yapacaklarını, ayrıca spor salonu için de alan oluşturacaklarını belirtti. altyapı.

Kartal Yuvalarını 81 ile yaygınlaştırmak istediklerini belirten Arat, göreve gelmeleri halinde 100. yıl forması ve ürünlerini 27 gün içerisinde satışa sunacaklarını belirtti.

“Basketbolda asıl hedefimiz Avrupa Ligi’ne katılmak”

Basketbolla ilgili konuşan Arat, “Basketbol geçen sene küme düştü, sesimizi çıkarmadık. Allah korusun, küme düşmede kaldık. Bu sene Nedim Yücel geldi ve takım daha iyi. Basketbolda asıl hedefimiz katılmak olacak” dedi. Avrupa Ligi’ndeyiz. Kadın voleybol takımımız kadın voleybolunda dünyada 1 numara. Burası Beşiktaş. İş çok ciddi kalacak. Bugün 10 bin kişiyle maçlar oynanıyor. İlk maçlardan başlayarak çok önemli hamleler yapacağız. altyapı. Erkek voleybolunu geri getireceğiz. Hentbol bizim tarihimizdir. Hentbola ne yaptılar? Hentbol hak ettiği yere dönecek. Beşiktaş’ın olimpiyatlarda sporcusu yok. Bu bizim ana hedefimiz. Hedeflerimizden biri olacak. Hedeflerimiz Paris’e ulaşmak bizim için çok zor ama 2028 için özellikle kadın sporcularımızla bir program yapacağız. Nesrin Baş 23 yaşında dünya şampiyonu oldu. Su sporlarına başlayacağız. Kadın ve erkek takımımız var. Olimpiyatlarda şampiyonluklar. Beşiktaş’ta yüzme ve jimnastik çok yoğun geçecek. E “Sporun 350-400 milyon dolarlık bir hacmi var. Beşiktaş orada da güçlü bir şekilde yoluna devam edecek.” diyerek sözlerini tamamladı.

haber-babadag.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort